Vælg en side

Champions League begynder tirsdag, og NordicBet fejrer denne anledning med en helt speciel oddskonkurrence, hvor både NordicBet kunder og potentielle kunder kan deltage. Du skal bare gætte udfaldet af samtlige kampe i onsdagens Champions League runde, og så deltager du i konkurrencen om 15.000 kr. Deltagelsen er helt gratis.

Deltag gratis i Champions League konkurrence med 15.000 kr. i præmier

Kontanter eller iPad til den største haj i Champions League konkurrence

De fleste af os har glædet os til Champions League begynder igen. Og hvilke brag vi kan se frem til allerede i første runde! Derfor sætter NordicBet lidt ekstra spænding på højkant, og du kan være med helt uden det koster dig noget!

Vær gratis med i Champions League konkurrence om 15.000 kr. i præmier

Har du penge på din betting konto eller din NordicBet Casino konto, er det bare at udfylde kuponen nedenfor – så er du nemlig med i kampen om 10.000 kr., hvis du kan forudsige første runde! Kommer du rigtig tæt på, kan du også blive den heldige vinder af en spritny iPad.

Sådan er du med i Champions League konkurrencen

Udfyld kampene på kampagnesiden via links her på siden med dit bud på udfaldet af hver kamp, inden den 16. september 2015, kl. 20.45. For at spille med om 1. og 2. pladsen skal du være kunde hos NordicBet og have penge stående på din konto. Husk at udfylde feltet med den mailadresse, der er tilknyttet din NordicBet konto, hvis du ønsker at deltage i kampen om 1. og 2. pladsen. 3. præmien er også åben for deltagelse for spillere, der ikke er oprettet hos NordicBet endnu (men du skal selvfølgelig oprette en konto for at modtage din gevinst, hvis du vinder). Man kan kun deltage med én kupon pr. kunde i denne kampagne.

Champions League quiz præmier

1. præmie er 10.000 kr. i kontanter uden gennemspilningskrav til den NordicBet kunde, der forudsiger alle kampene

2. præmie er en iPad Air 2 Wi-Fi 64 GB til den NordicBet kunde, der rammer syv af de otte kampe

3. præmie er en 500 kr. bonus til ikke-kunder, som rammer alle kampe korrekt. 500 kr. bonussen udbetales til hver af de spillere som rammer udfaldet af alle otte kampe, men som ikke har en NordicBet konto ved spillerundens afslutning. Bonussen udbetales herefter når spilleren har oprettet en konto. Bonussen skal omsættes minimum 6 gange til odds 1.8.

Regler og vilkår for Champions League konkurrencen

Hvis du har en NordicBet konto, skal du have lavet et væddemål på minimum 50 kr. indenfor de seneste 30 dage før din registrering til denne kampagne for at være berettiget til at vinde første- eller andenpræmien. De 10.000 kr. udbetales til den NordicBet spiller, der forudsiger udfaldet (1, X eller 2) af alle otte kampe den 16. september. Beløbet vil blive indsat på spillerens NordicBet-konto og vil være uden omsætningskrav. Alle otte resultater skal udfyldes før hver kamp starter. Kuponer udfyldt efter kl. 20:45 den 16. september tæller ikke med i konkurrencen. For at være berettiget til at vinde første eller andenpræmien skal man registrere en kupon med den emailadresse, der er tilknyttet ens NordicBet-konto. I tilfælde af at flere spillere rammer udfaldet af alle otte kampe, vil vinderen findes ved lodtrækning, og er der flere spillere som rammer syv rigtige, vil vinderen af andenpræmien findes ved lodtrækning. Dette tilbud gælder alle NordicBet kunder fra Danmark, og NordicBets generelle regler og vilkår er gældende.

1000 kr. i sign-up bonus

Hvis du er ny kunde hos NordicBet og gerne vil deltage i hovedkonkurrencen, så kan du åbne en konto i dag og få 1000 kr. i velkomstbonus hos NordicBet. Hvis du vinder de 500 kr., så skal du alligevel åbne en betting konto for at modtage gevinsten, så der er masser af grunde til allerede inden konkurrencen at åbne en konto og deltage i Champions League konkurrencen om 10.000 kr.

Gæt udfaldet (1 X 2) inden kampstart (16. september 2015: kl. 20.45) på disse Champions League kampe:

  • Bayer Leverkusen – Bate Borisov
  • Chelsea – Maccabi Tel Aviv
  • Dinamo Zagreb – Arsenal
  • Dynamo Kiev – FC Porto
  • Gent – Lyon
  • Olympiakos – Bayern München
  • Roma – Barcelona
  • Valencia – Zenit St. Petersburg
%d bloggers like this: