Vælg en side

Nordicbet Freebet

EM 2016 er lige om hjørnet, og vi serverer de bedste EM 2016 bonustilbud. Hver dag er der nye bonustilbud, og hver dag bliver tilbuddene bare bedre og bedre. Nordicbet har eksempelvis en EM 2016 nedtællingskalender, hvor der hver dag er nye tilbud. I dag kan du få et Nordicbet freebet på 50 kr. uden krav om indskud. De kigger vi nærmere på nedenfor.

DAGENS TILBUD: 50 kr. Nordicbet Freebet

I dag kan du få en 50 kr. bonus, som kan bruges alt sport via mobilen. Tilmeld dig og du er klar til at spille!

Dette er en del af Nordicbets kampagnekalender, hvor der hver dag er nye tilbud op til EM. Der er eksempelvis freebets, free spins og forskellige typer indbetalingsbonusser og konkurrencer.

Som en del af kampagnekalenderen præsenterer Nordicbet hver dag et nyt land af EM 2016 deltagerne. I dag præcenteres Portugal, som er beskrevet på følgende måde:

Portugal var lige ved at kvalificere sig til finalen for fire år siden, men de tabte efter straffesparkskonkurrence til Spanien i semifinalen. Europas største stjerne, Cristiano Ronaldo, er nu 31 år gammel, så dette kan meget vel være hans sidste chance for at blive europamester.

Portugal har nået minimum kvartfinalerne ved hvert EM siden 1996, og de har også gode chancer for at avancere fra gruppen denne gang, da de møder Island, Østrig og Ungarn.

Vidste du, at Lissabon er en af verdens ældste byer?

Regler og vilkår for Nordicbet Freebet

Dette bonustilbud er gældende i dag, og du skal tilmelde dig kampagnen her for at modtage bonussen. Når du er tilmeldt, vil du modtage bonussen. Den kan kun bruges på mobilen og den skal omsættes tre (3) gange på sport på mobilen til odds 1.50 eller højere. Systemspil tæller ikke med i gennemspilskravene for denne sportbonus. Endvidere har du 60 dage til at fuldføre gennemspilskravene, fra dagen hvor du tager bonussen. Hvis gennemspilskravet ikke er mødt inden for 60 dage, vil bonussen og potentielle gevinster vundet med bonussen blive fjernet fra din konto. Du kan først lave en udbetaling eller bruge pengene på andre produkter, når du har fuldført gennemspilskravene. Du kan følge udviklingen på din omsætning af bonus fra din konto i ‘Mine bonusser' sektionen. Husk, at NordicBets generelle regler og vilkår gælder.

Nærmere om EM 2016 nedtælling

Nordicbets EM-nedtælling løber over 24 dage, hvor du skal tilmelde dig hver dag for at være kvalificeret til den pågældende dags tilbud. Kunder, som deltager i mindst 20 ud af de 24 dage, vil deltage i en præmielodtrækning om at vinde en af 4 VIP-pakker for to personer, hver til en værdi af €11.000. En lodtrækning vil tilfældigt udvælge 4 kunder, der vil vinde en rejse til Paris, samt mulighed for at deltage i fodboldfestlighederne den 10. juli klokken 21.00. Lodtrækningen vil finde sted den 10. juni, og vinderne vil blive offentliggjort på EM-nedtællingssiden samme dag efter kl. 17.00 CET.
Generelle regler og vilkår gælder.

%d bloggers like this: