Vælg en side

Unibet Freebets eller Kontanter på Manchester Derby

Vind Unibet Freebets eller kontanter, og vind rejse til Liverpool, hvis du spiller på det store Manchester Derby i dag. Der er flere forskellige gode tilbud, hvis du skal spille og måske se den spændende kamp mellem Manchester Unibet og Manchester City i dag! Du kan læse mere om tilbuddene nedenfor, og du kan også gå direkte til de bedste sportsbook tilbud her:

Vind en rejse til Liverpool med Nordicbet her

Manchester Unibet – Manchester City Freebets på Unibet her

Vind en rejse til Liverpool

Det er altid en speciel kamp, men denne kamp kan det blive det mest spændende Manchester Derby nogensinde. Mourinho, Guardiola og en helt bestemt svensker, vil alle være genstand for vores opmærksomhed, når de får deres første optræden i denne klassiske kamp. Hvordan enden kampen? Deltag i Nordicbets konkurrence og vis alle, at du er en sand mester, når det drejer sig om Premier League. De fem dygtigste til at forudsige udfaldene, vil vinde en eksklusiv tur til en værdi af 16.000 kr. til et andet stort engelsk opgør, Liverpool mod Manchester United i oktober! For at kvalificere dig til denne konkurrence skal du placere et væddemål på kr. 200,- til minimumsodds 1,50, før kampen eller via live, på Manchester-derbyet, og indsende dine syv forudsigelser plus tiebreakeren, samt din NordicBet-registrerede email adresse. Placer dit væddemål og indsend dine svar i dag, for at sikre dig, at du er med i konkurrencen om en fantastisk fodboldoplevelse! Deltag og vind her.

Præmien inkluderer:

  • 5.000 kr. til udgifter til flyrejser mellem din lokale lufthavn og en engelsk lufthavn.
  • Tre nætters ophold på et 4-stjernet hotel i Liverpool, inklusiv morgenmad.
  • Billetter til kampen inklusiv ”Lower Tier” sæder på New Main Stand

Alle NordicBet kunder kan deltage i denne promotion, og kunder skal korrekt forudse flest mulige udfald under Manchester-derbyet, for at komme i betragtning til en præmie. Du kan læse mere om kampagne her på Nordicbets hjemmeside.

Unibet Freebets tilbud til Manchester Derby

City og United tørner sammen i et af de mest spændende Manchester Derby nogensinde. Agüero's karantæne har allerede trukket en masse overskrifter, og på trænerbænken har vi to herrer, som har en lang historik med hinanden fra deres tid i Spanien. Der er på mange måder lagt op til et kæmpe drama på og udenfor banen, og spiller du hos Unibet og ikke vinder på dit væddemål, får du din indsats tilbage som Unibet free bet, på 100 kr. Du benytter tilbuddet på følgende måde:

  1. Tilmeld dig her. Du skal tilmelde dig til denne kampagne.
  2. Spil mindst 100 kr. seneste 10 minutter før kampstart på 1X2 her (almindelig vinderspil).
  3. Vinder du, så vinder du og får din gevinst udbetalt straks efter kampen.
  4. Vinder du ikke, så indsættes et 100 kroner Unibet freebets på din konto på mandag den 12. september kl. 18.00.

Du kan modtage refundering for ét spil på 100 kroner dvs. maksimal refundering et 100 kroner free bet og du kan benytte tilbuddet én gang og det er dit første placeret spil på minimum 100 kroner som tæller. Tilbuddet gælder kun på Manchester United v Manchester City. Bemærk, at du skal have en Unibet konto for at kunne benytte tilbuddet. Kun single spil på minimum 100 kroner tæller med, og kun spil på almindelig vinderspil 1X2 marked tæller med. Hvis du taber dit spil, vil refunderingen være i Unibet freebets. Se alle regler på Unibets hjemmeside.

Forza Manchester!

%d bloggers like this: