Vælg en side

Liverpool og Man Utd – de to vel nok mest succesfulde klubber i engelsk fodbolds historie og to af de største rivaler inden for fodbold – mødes på mandag på Anfield. Hvis du kan gætte udfaldene i kampen, kan du vinde en tur til kampen mellem Man Utd og Liverpool på Old Trafford i januar 2017! Læs mere om konkurrencen om 5 fodboldrejser til Premier League kampen. Indsend blot dine bud via kampagnesiden og placer en indsats på 200 kr. eller mere til odds 1,5 eller højere på kampen, enten pre-match eller Live, for at kvalificere dig til konkurrencen. Sørg for at du er med i kampen om en fodboldoplevelse du aldrig vil glemme!

Sådan deltager du i konkurrencen om en fodboldrejse

Er det første mål i kampen er et selvmål, kigger Nordicbet på kampens andet mål for at afgøre første målscorer. Enhver anden målscorer inkluderer enhver spiller, som ikke fremgår af ‘Ingen målscorer gælder, hvis kampen ender 0-0, eller hvis alle mål i kampen er selvmål.

Bemærk, at vinderrejsen har en værdi af 1.700 kr. og omfatter 500 euro til flyudgifter mellem din lokale lufthavn til en engelsk lufthavn. Hertil kommer 3 nætters overnatning på et firestjernet hotel i Manchester med morgenmad inkluderet og to billetter til Man Utd-Liverpool på Old Trafford. Der er ingen alternative præmier.

Alle NordicBet kunder kan deltage i kampagnen her. Deltagere skal forudsige flest mulige af syv forskellige kampudfald, der vedrører Liverpool – Man Utd, for at kunne vinde en af de 5 præmiepakker. Hvis flere end fem deltagere forudsiger de første syv spørgsmål korrekt, vinder de fem deltagere, der er tættest på det korrekte svar til tiebreakerspørgsmålet. Hvis der ikke er mindst fem deltagere, som forudsiger de første syv spørgsmål korrekt, betragtes de deltagere, som forudså mindst seks korrekt, og tiebreakeren vil være den afgørende faktor ved pointlighed.

Det er kun tilladt at indsende ét sæt forudsigelser i denne kampagne. Hvis en deltager indsender mere end ét sæt ved en fejltagelse, vil det første sæt være det gyldige. Fristen for at indsende forudsigelserne er kampstart, 21:00 (CET) den 17. oktober 2016. Når en deltager indsender sine forudsigelser, skal han/hun også oplyse den e-mailadresse, der er registreret med hans/hendes NordicBet-konto, for at kunne deltage i konkurrencen. For at være kvalificeret til en af præmierne skal deltagere placere et væddemål på mindst 200 kr. til min. odds 1,5, enten pre-match eller Live, på Liverpool-Man Utd. Der vil være fem vindere, som hver vinder en rejse for to til at se Man Utd mod Liverpool den 14. januar 2017 (med forbehold for ændringer i kampplanen).

Det er deltagernes eget ansvar at reservere rejsen til kampen og sørge for at medbringe gyldigt ID-kort. Der gives ingen kompensation hvis en vinder ikke kan tage til begivenheden. Alle vinderne bliver kontaktet inden for 72 timer efter kampens afslutning. Alle resultater afgøres ud fra FA's officielle webside. Ved at deltage i konkurrencen indvilliger kunderne i at deres rigtige navne bruges i reklamemæssigt øjemed.

%d bloggers like this: