Vælg en side

Freebets til landskampen Rumænien-Danmark

Danmark spiller en vigtig kvalifikationskamp søndag aften i Cluj, når hjemmestærke Rumænien byder op til dans. Begge mandskaber har hårdt brug for point i gruppe E, og ingen af holdene kan tåle at tabe opgøret. Venter der os en forsigtig uafgjort, eller sætter Danmark tingene på plads med en sikker 3-0 sejr? Hvad tror du? Hvis du har en idé til et spil, så er er der flere muligheder for freebets til landskampen Rumænien-Danmark. Her kigger vi nærmere på de bedste tilbud:

Få 50 kr. freebet til landskampen Rumænien-Danmark her

Spil 100% risikofrit op til 100 kr. til landskampen her

Få et risikofrit spil til landskampen her

Få odds 10 på Danmark som vinder af landskampen

Få odds 8 på Danmark som vinder af landskampen her

Nedenfor kan du læse om detaljerne om de enkelte tilbud og freebets til landskampen Rumænien-Danmark. Via de angivne links kan du læse mere om eventuelle vilkår for tilbuddene.

Sådan får du fingrene i freebets til landskampen Rumænien-Danmark

Danske Spil: Opret en ny spilkonto eller log ind på din spilkonto hos Danske Spil og gå til Oddset her. Vælg “Min side”, og vælg “Oddset Bonus” og dernæst “NYE TILBUD. Tryk “Benyt tilbud”, og dit freebets til landskampen Rumænien-Danmark er nu klar til dig. Se guiden for hvordan du bruger dit freebet:

Unibet: Her er en lille guide til, hvordan du spiller risikofrit på Danmark. Tilmeld dig som ny eller eksisterende spiller her. Placér et pre-match bet for mindst 100 kr. på sejr til Danmark (kampspil på fuldtidsresultat). Du må gerne spille for mere end 100 kr., men du vil højst kunne modtage 100 kr. retur på et tabt væddemål. Hvis Danmark ikke vinder, så får du 100 kr. tilbage i kontanter næste hverdag kl. 20.00 senest. Vi opfordrer dig som altid til at læse øvrige regler og vilkår igennem via linket ovenfor.

Nordicbet: Tilmeld dig kampagnen ved at klikke på “Tilmeld” ikonet via dette link. Placer et pre-match væddemål på 100 kr. på Rumænien – Danmark til minimum odds 1,50. Du vil straks herefter modtage et risikofrit spil på 100 kr. til mobilen, som du kan bruge LIVE på Rumænien – Danmark. æs mere om regler og vilkår via linket.

De bedste odds på Danmark til landskampen mod Rumænien

Betfair: Opret en konto i dag med bonuskoden ZFBJRH her. Spil på dansk sejr til Danmark i VM-kvalifikationskampen mod Rumænien til det forhøjede Sportsbook odds (maks. 100 kr. vil kvalificere sig til kampagnen). Vinder Danmark kampen, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Bonus skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonus gyldig i 90 dage.

888Sport: Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du får de bedste odds på landskampen mellem Danmark og Rumænien: Åbn en konto på 888sport her, hvor du også kan se mere om tilbuddet. Spil på kampen som dit første bet. Scor en ekstra gevinst på dit bet. Læs mere om regler og vilkår via linket.

%d bloggers like this: