Vælg en side

Der er masser af spændende tilbud i form af freebets i Påsken. Her kigger vi nærmere på, hvor du kan finde de bedste og mest lukrative bookmaker bonusser. Typisk finder du de bedste tilbud, hvis du opretter en ny konto hos en bookmaker. I givet fald kan du få en rigtig lækker velkomstbonus til at begynde med. Leder du således efter Freebets i Påsken, så kan det være en idé at tjekke, om du har en konto hos alle de rigtige bookmakere. Vi anbefaler, at du kigger nærmere på følgende som er “must have bookies”:

Nordicbet – indsæt 500 kr. og få 1.000 kr. i freebets i Påsken.

Bwin giver 1.500 kr. til nye kunder via dette link

Betsafe giver 500 kr. i bonus til nye kunder her

Jetbull tilbyder bonus på op til 1.500 kr. til nye spillere her

Regler og vilkår gælder.

Læs også: Vil du give skæbnen en chance på Lykkehjulet?

Sports reload bonus som freebets til Påsken

Er du klar til lidt flere Freebets til Påsken, så skulle du måske tage et nærmere kig på Jetbull. Ud over en glimrende velkomstbonus på op til 1.500 kr., så er der oftest en masse andre bonusser at vælge imellem også. På en hvilken som helst indbetaling i ulige uger hos Jetbull kan du nemlig vælge at tage en sports reload bonus! Her tilføjer Jetbull 50% op til 1.000 kr. til din konto!

Hent dine bonusser – både som ny og eksisterende spiller – her

Bonussen til eksisterende spillere kan bruges til kombinationsvæddemål. Der er således både flere penge og mere spænding, når du spiller og vinder mere med Jetbull sport! I det sjældne tilfælde at en bonus ikke automatisk bliver tildelt efter, den kvalificerende indbetaling er lavet, bedes du venligst kontakte support via e-mail eller Live Chat så hurtigt som muligt, inden du spiller med noget af beløbet. Kundesupporten vil herefter tildele dig bonusser eller freebets manuelt. Systemet tillader nemlig ikke, at der tildeles bonusser eller freebets. hvis du spiller med noget af beløbet før bonussen er blevet tildelt manuelt;

Vilkår og betingelser for freebets i Påsken

Generelle vilkår og betingelser for sportsbonusser og freebets gælder også for denne kampagne. Bonussen er kun tilgængelig for spillere fra Danmark. Du har ret til at opgive bonussen når som helst ved at kontakte support via e-mail eller Live Chat. Ved at opgive bonussen, vil kun den kvalificerende indbetaling blive returneret til din kontantbalance: Enhver gevinst fra spil placeret med bonuspenge vil blive annulleret. I tilfælde af tab på bonusbalancen vil dette tab blive fratrukket det kvalificerende indbetalingsbeløb, og det resterende beløb vil blive overført til din kontobalance;

Som altid gælder der en række vilkår og betingelser for sportsbookernes bonusser, og det gælder naturligvis også for freebets i Påsken. Vi skal kort referere disse regler nedenfor, men du finder de gældende og fuldstændige regler på Jetbulls hjemmeside.

En 50% sports bonus på op til 1000 kr. vil blive vist på indbetalingssiden, hvis du klikker på “Vælg en bonus” knappen. Bonussen er kun tilgængelig for Jetbull kunder én gang hver anden uge;

Det samlede beløb, der holdes som bonuspenge, skal omsættes 10 gange (10x) med alle spil afgjort, inden bonuspenge og kvalificerende indbetaling bliver overgivet til kontantbalancen.

Denne bonus kan alene bruges til kombinationsvæddemål, og for at kvalificere dig til bonussen skal din indbetaling være på mindst 100 kr. Når du placerer spil med bonusmidler, er det kun spil op til højst 350 kr., der tæller med i omsætningskravet pr. spil. Kun odds højere end 1.5 per valg, er tilladt når der spilles for at nå omsætningskravet. Bonusmidler kan kun placeres én gang på samme event.

Omsætningskravet skal nås inden 60 dage fra den dag den kvalificerende indbetaling blev lavet. Din kvalificerende indbetaling og den tildelte bonus vil blive holdt i din Sports Bonus Balance og vil blive der indtil omsætningskravet er blevet mødt.

Jetbull forbeholder sig ret til at annullere denne kampagne eller at ændre vilkårene for kampagnen på et hvilket som helst tidspunkt. Det er kundens eget ansvar at tjekke siden for ændringer og opdateringer jævnligt.

%d bloggers like this: