Vælg en side

Champions League nærmere sig finalen, og der er nu bare 4 hold tilbage til at kæmpe op pladserne. Vi er med andre kommet til semifinalerne. I dagens opgør tager Liverpool med årets spiller i Premier League, Mohamad Salah, imod egypterens tidligere klub AS Roma. Italienerne viste i ottendedelsfinalerne, at intet er afgjort før slutfløjtet har lydt, da de overvandt et 4-1 nederlag i Barcelona med en 3-0 hjemmesejr. Men bliver Liverpool for stor en mundfuld? I morgen tager Bayern München imod de seneste 2 års mestre fra Real Madrid. De danske bookmakere er naturligvis klar med Champions League freebets og bookmakertilbud, og vi har samlet dem alle nedenfor.

Vind en af 100 iPhones eller andet garanteret gevinst på Champions Hjulet

888 har lanceret en spændende ny kampagne for nye spillere i anledning af Champions League, nemlig Champions Hjulet. Du skal blot indbetale og spille for 70 kroner på Champions League i dit første væddemål. Det giver dig nemlig en chance på Champions Hjulet, hvor der er en garanteret præmie, der kan være enten iPhone X eller freebets. Det kvalificerende væddemål skal være til odds 1,50 eller mere, og det kan både være på live eller prematch. Efter placering af væddemålet, får du senest 24 timer efter en e-mail med dit link til Champions Hjulet. Brug bonuskoden 100BONUS ved tilmelding og få oveni en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kroner på dit første indskud. Gennemspilskravet er på 10 gange til mindst odds 1,5. Hvis du vinder dit første væddemål, bliver gevinsten fordoblet. Dette tilbud er gældende for det første væddemål på Champions League på op til 100 kr. i indskud til odds 1,50 eller højere. Indskud og gevinst udbetales til din 888 konto som kontanter, mens nettogevinsten fordobles og udbetales som freebet. Tilmeld dig og få et spin på Champions Hjulet her.

Vind billetter til Champions League finalen

Hvad skal du lave den 26. maj? Hvis du alligevel skal se Champions League-finalen den dag, hvorfor så ikke se den live på Det Olympiske Stadion i Kiev! Du kan vinde den fedeste tur for dig selv og en ledsager med fly, hotel, billetter og hele molevitten. Lyder det som en præmie, der er værd at vinde? Det er meget let at være med i konkurrencen om Champions League billetter. Du skal blot spille for præcist 40 kr. på én af de to Champions League semifinaler på Oddset. Du behøver ikke at vinde for at være med i lodtrækningen! Gå direkte til konkurrencen her.

Forudsig Champions League og vind risikofrie spil på Nordicbet

På Nordicbet stiller de to spørgsmål, et spørgsmål pr. semifinale kamp. Du skal sende dit svar inden kampstart, og der kan kun svares én gang på hvert spørgsmål. Du modtager et risikofrit spil på 150 kr. til torsdagens Europa League-kampe pr. spørgsmål, du gætter svaret på. Risikofrie spil indsættes på din konto torsdag efter klokken 16.00, og de kan benyttes både prematch og live samme dag. Gevinst (dvs. fratrukket indsats) fra et risikofrit spil skal gennemspilles 3 gange til odds 1,50 eller mere. Tabes et risikofrit spil, får man indsatsen retur. Svar på Champions League spørgsmål her.

Betfair freebets og specialodds

Betfair vil også være med til at fejre Champions League, og der er bookmakertilbud til både nye og eksisterende spillere. Alle kan således spille for 200 kr. på et hvilket som helst Champions League-marked i Betfairs Sportsbook i dag og få et freebet på 100 kr. til Betfair Sportsbook. Det kvalificerende væddemål skal være et enkelt valg til odds 1,50 eller mere og kan både være live og prematch. Indsatser, der annulleres eller udsættes, gælder ikke i relation til kampagnen. Få dit Champions League spil her.

Til nye kunder er der tilbud om specialodds. Vinder man sit spil, udbetales indsats kontant til hovedkontoen. Herefter får du gevinsterne fra det forhøjede odds som bonus på din bonuskonto senest 24 timer efter kampens afgørelse. Højest kvalificerende indsat er 50 kr. og skal gennemspilles en gang til odds 1,50 eller højere. Det er følgende:

Odds 9 på Liverpool-sejr over Roma: Se mere her.

Odds 12 på Bayern München sejr eller odds 18 på Real Madrid sejr: Se mere her.

Få Champions League free spins på Unibet

Det er også Champions League tid. Unibet har igen Champions League free spins (med 25x omsæt) afhængigt af antal mål, der scores i de 2 kampe i denne omgang. Tilbuddet er forbedret, fordi de nu fordobler antallet af gratis spins, men omvendt er der jo nu kun 2 semifinaler. Man skal bare spille for 100 kr. til mindst odds 1,4 for at være med. Husk tilmelding og læs alle vilkår her.

Betsafe Champions League tilbud

Betsafe har også et Champions League tilbud, der går på, at man kan spille for 100 kr. og få et 100 kr. live bet. Læs mere her.

%d bloggers like this: