Vælg en side

x-factor freebet
Der venter lidt af en gyserfinale, når X-Factor skal afgøres i aften. Bookmakere og seere er vildt uenige om, hvem der er favoritten. På Danske Spil kan du få et freebet til X-Factor finalen. Dette tilbud er til alle spillere, der tilmelder sig. Dit freebet til X-Factor finalen er på 50 kr., og du skal benytte det til spil på finalen. Du kan se, hvad du kan spille på lige her.

Regler og vilkår gælder.

Sådan får du dit freebet til X-Factor finalen

Det er meget nemt at få dit freebet til X-Factor finalen. Du kan oprette en konto her eller også kan du bare logge ind her. Så er du klar. Du klikker dig nu ind på din konto, hvor du kan klikke på dit brugernavn. Nu kommer der en rullemenu ned, hvor du skal klikke på “Oddset bonus”. Her ligger din overraskelse i form af et 50 kr. freebet til X-Factor finalen. Du skal spille på X-Factor, og du finder odds her.

Men hvad skal man spille på til X-Factor finalen? Det kigger vi nærmere på nedenfor.

Hvem er favorit til vinde X-Factor finalen?

Hvem der bliver den 11. vinder af X Factor, kan man selvfølgelig ikke svare 100% sikkert på før senere i aften. Bookmakerne synes at være enige, mens spillerne er mere i tvivl om udfaldet. Årets tre finalister er Rasmus, Place on Earth og Jamie Talbot, og det bliver naturligvis en af dem, der vinder.

Spørger man bookmakerne, så bliver den stor triumf for Thomas Blachman, da hans trio Place on Earth kommer til at vinde årets finale. Hos Danske Spil udtaler oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen, at gruppen har haft et meget højt niveau under alle liveshows, og det lader til, der er stor harmoni i den sammensatte gruppe, som Blachman har skabt. Et spil hos Danske Spil på gruppen giver lige nu 2,25 gange pengene igen. Du kan se de præcise odds her, da de kan ændre sig løbende.

Hos NordicBet tror man også på Place on Earth, og der får du pengene 1,90 gange igen, hvis gruppen vinder. Her kan du få et velkomstbonustilbud på helt op til 1.000 kr. for 500 kr. Se mere om tilbuddet her.

Men der er ingen tvivl om, at dysten bliver tæt, og alle har en sandsynlig chance for at vinde.

Du kan se finalen i X-Factor i aften klokken 20 på DR1 og DR TV.

%d bloggers like this: