Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Så er det tid til landskab igen i aften, og skal Bendtner endnu engang være redningsmand? Han har gjort det så mange gange før. Altså reddet det danske landshold, når det så allermest sort ud. Derfor har Unibet nu boosted oddset på Bendtner til at score og Danmark til at vinde i den vigtige EM-kvalkamp mod Albanien, til skyhøje odds 7. Se her hvad Brian Laudrup mener om kampen. Er du ny spillere, kan du hive en velkomstbonus på 1500 kr. hjem her:

Få en velkomstbonus på 1500 kr. på Unibet her

Mere inspiration til landskampen mellem Danmark og Albanien

Der er masser af spændende sportsbegivenheder og kampe fra EM-kvalifikationen i weekenden. På Unibet TV har vores eksperter Peter Piil og Per Marxen givet dig spiltips og analyser af weekendens kampe. Find inspiration til dine spil lige her. Unibet har gjort live betting ekstra spændende. Du har nemlig muligheden for at vinde en eksklusiv tur til €15.000 Live Betting Championship i London. Det eneste, det kræver for at deltage, er, at du spiller live på din favoritsport. Kvalifikationen løber helt frem til den 20. september kl. 23.59 CET, så der er masser af tid til at booke din billet. Tilmeld dig her:

Tilmeld dig og få samtidig en velkomstbonus på 1500 kr. på Unibet her

Andre sportsnyheder og bonusser i weekenden

US Open er vel undervejs, og vi har allerede set masser af overraskelser fra Flushing Meadows. Husk at hvert 3. livespil under turneringen er risikofrit på Unibet, så kan du jagte oddsene på de mange overraskelser. Hver uge kan du endvidere optjene et risikofrit pre-match spil på 100 kroner til weekendens fodbold blot ved, at omsætte 400 kroner på Live Casino mellem onsdag kl. 16.00 CET til torsdag kl. 23.59 CET.

Sommeren har været lang uden fodbold. Men Unibet har blandt andet brugt sommerens transfervindue til at udvide deres spiludvalg, så Unibet nu har markedet største udbud af pre-match og asian handicap spil på Superligaen. Derfor har de et fodbold tilbud til dig, så du kan få det bedste ud af deres store spiludbud. Unibet tilbagebetaler din fodboldkupon, hvis du misser én kamp! Din kupon skal blot bestå af minimum 4 fodboldkampe og have minimum odds 4. Det har aldrig været nemmere at jagte den store gevinst på Unibets store fodbold udvalg.

Laudrups Spiltips på Unibet

Vanen tro giver Unibets ambassadør Brian Laudrup dig ugentlige spiltips. Disse spiltips kan du læse på Unibets hjemmeside, eller du kan få dem direkte som en SMS. Dette kræver blot en tilmelding og er ganske gratis. I denne uge sætter Laudrup fokus på 4 af weekendens helt store EM-kval fodboldbrag: Danmark – Albanien, Tyskland – Polen, Rusland – Sverige og Spanien – Slovakiet.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden