Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.106c8128820a0d0e58a2a13e4eb62b9c1c29bf28

Er det med vilje, eller er det en fejl, der skyldes, at oddssætterne hos TonyBet har fået solstik? Det er ikke til at sige, men uanset hvad skynd dig da at udnytte, at du lige nu kan spille på Leicester til at vinde Premier League til odds 201. Se det vilde odds på vinderen af Premier League her.

Leicester vinder Premier League = fantastisk odds 201

Eventyrfortællingen om Leicester sluttede på sit højeste mandag aften, hvor klubbens første Premier League titel kunne fejres. Men kan de fortsætte? TonyBet har kun ringe tiltro til, at eventyret kan fortsætte. Derfor giver de dig FANTASTISKE odds 201 på “back-to-back titler” – med andre ord får du odds 201 på, at Leicester genvinder Premier League titlen næste sæson.

Spil på vinderen af Premier League sæsonen 2016/2017

I 12 timer giver TonyBet dig den eksklusive chance for at spille på, at Leicester vinder Premier League sæsonen 2016/17 til de bedste odds i verden på 201. Tilbuddet gælder frem til klokken 23 (CET) i aften med maksimum væddeløbsbeløb på €15. Så skynd dig og lav en formue, hvis de tager fejl af ”The Foxes” næste år!

Du kan jo kombinere spillet med et eller flere freebets fra bookmakere med dansk tilladelse, og måske kan du næsten få lavet en helgardering.

 

Nye spillere kan lave en EM 2016 forudsigelse og vinde 7,5 mio. kr.

TonyBet har også et lækkert tilbud til nye spillere. Nye spillere kan nemlig lave en EM 2016 forudsigelse og vinde ikke mindre end 7,5 mio. kr. Du kan læse mere om den kampagne her.

Alle spillere der deler denne kampagne via Facebook eller Twitter og benytter tagget #EuroMadness vil automatisk deltage i en konkurrence om en PS4. For at kunne deltage i denne konkurrence, skal spilleren gøre indholdet offentligt o bruge det fornævnte tag. Vinderen vil blive valgt tilfældigt inden for en uge efter starten af Euro 2016. De vil blive kontaktet personligt via den sociale medie platform til at dele deres lod.

Kender du TonyBet?

TonyBet er verdens hurtigst voksende online sportsbetting side med tusindevis af tilgængelige væddemål hver dag. Deres mål er at tilbyde de bedste odds på markedet for fodbold væddemål og tennis væddemål samt et stort udvalg af andre sportbegivenheder. Mens sportsvæddemål er kernen af udvalget hos TonyBet, så tilbyder de også odds på en række af verdens andre begivenheder samt politik. Tilbud som “Få fantastiske odds 201 på Leicester som vinder af Premier League” og “Nye spillere kan lave en EM 2016 forudsigelse og vinde 7,5 mio. kr.” er derfor ikke sjældne på denne lidt mere atypiske danske bookmaker.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden