Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.Foråret og forsommeren er traditionelt en periode, hvor en række større sportsbegivenheder afvikles. Vi er i et skævt år, hvor der ikke skal afholdes EM eller VM, men det betyder ikke, at du ikke kommer til at sidde klistret til skærmen, hvis du bare er det mindste interesseret i nogle af disse sportsgrene. Hvis du vil krydre det og have lidt yderligere spænding, så kan du jo overveje, om det kunne være interessant at lægge et bet ind hos bookmakeren bet365, der tilbyder odds på alle nedenstående begivenheder.

Copa América afholdes i Chile fra 11. juni til 4. juli

Copa América afholdes normalt en gang hvert andet år, og det er det sydamerikanske fodboldmesterskab for landshold. Det er også det ældste kontinentale mesterskab, og i år vil det blive afholdt i Chile i juni og juli. Finalen skal stå på det berygtede nationale stadion i Santiago, som blev brugt som et flygtningecenter efter militærkuppet i 1973.

Den seneste Copa var i Argentina i 2011, og her blev Uruguay vinder. Før det blev turneringen afholdt hvert tredje år fra 2001 til 2007, og før det hvert andet år fra 1987 til 1999, mens turneringen ikke blev afholdt mellem 1967 og 1975. Så at sige, at det normalt afholdes hvert andet år, er måske lidt af en tilsnigelse. Næste år vil det blive afholdt i USA for at fejre turneringens 100 års jubilæum. I år er der håb om, at vi kommer til at se Brasiliens Neymar, Argentinas Lionel Messi, Colombias James Rodríguez og ikke mindst den chilenske angriber Alexis Sánchez. Copa'en bliver dog uden Luis Suárez, som stadig vil være under suspension fra internationale kampe.

European Games fra den 12. juni til den 28. juni i Baku, Aserbajdsjan

Her har vi at gøre med Europas sidestykke til Asian Games, Pan-American Games og All Africa Games. Baku 2015 kommer til at huse 6.000 atleter, der skal konkurrere i 20 sportsgrene. Man kan måske spørge, hvorfor det afholdes i et land, der ligger mellem Europa og Asien, men omvendt kan man også blot glæde sig over en spændende sportsbegivenhed.

Fra den 16. til den 20. juni afholdes Ascot i England

Royal Ascot er så engelsk som dronningen. Faktisk blev det grundlagt af dronning Anne i 1711 mere end to årtier, før George Washington blev født. Det er nær Windsor Castle, og dress code er helt speciel, der er champagne, skåle af jordbær og et eksklusivt publikum, hvor kvinderne nærmest er hevet ud af Vogue. Dronning Elizabeth II tager sit hestevæddeløb alvorligt: Hun har gået til Royal Ascot hvert år siden 1945, og mere end 20 af hendes heste har været med helt fremme i vigtige løb.

Wimbledon fra den 29. juni til den 12. juli i England

Find en måde at komme til London næste sommer, hop på undergrunden til Southfields station og se en Wimbledon-kamp på Centre Court. Centre Court er ikke bare et smukt sted, det er næsten tidløst. Alternativt kan du jo bare se kampene på tv.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden