Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

TV3 har netop offentliggjort, hvilke kampe de kommer til at sende i TV fra sidste spillerunde, spillerunde 17. Overskriften lyder: “Kæmpe brag venter: Nu skal det hele afgøres – sådan sender vi fra runde 17”. I artiklen kan du læse mere om, hvilke kampe du kan se fra sidste spillerunde i NFL.

Spil på NFL med det største udvalg af bets her.

TV fra sidste spillerunde af NFL grundspillet

Vi er som nævnt nået til sidste spillerunde i grundspillet i NFL, og der er som altid en masse spændende NFL kampe at se frem til. TV3 sender på Viaplay og deres kanaler:

Søndag d. 29. december på TV3 SPORT og Viaplay fra kl. 18:30: Kansas City Chiefs – Los Angeles Chargers.

Søndag d. 29. december på Viaplay fra kl. 19:00: New England Patriots – Miami Dolphins.

Søndag d. 29. december på Viaplay fra kl. 19:00: Red Zone – højdepunkter fra samtlige live-kampe frem til ca. kl. 02:00.

Søndag d. 29. december på TV3+ og Viaplay kl. 22:15: New York Giants – Philadelphia Eagles.

Søndag d. 29. december på Viaplay fra kl. 22:20: Houston Texans – Tennessee Titans.

Søndag d. 29. december på TV3+ og Viaplay fra kl. 02:20: Seattle Seahawks – San Francisco 49ers.

Der er således masser af spændende NFL kampe, når juleugen går på hæld og nytåret nærmer sig. Har du overvejet, hvad du skal se? Skal det være Kansas City Chiefs, New England Patriots, New York Giants eller nogle af de andre gode hold? Eller skal du bare så det hele, eller i hvert fald så meget som muligt. Tidspunkterne er jo aldrig helt fantastiske på grund af forskellene i tidszoner, så måske er det en god ide at forberede familien på, at søndag den 29. december 2019 står i NFLs tegn. Bare så de ved det!

Se NFL på Yousee

Husk dog også, at der flere forskellige muligheder for at se NFL kampene forskudt eller fx dagen efter. Det kan lade sig gøre, hvis du har fx Yousee, hvor du kan se kampene i nogle dage efter. Ofte bliver kampene også sendt dagen efter, så du kan se dem, du har lyst til der. Alternativt må du investere i et NFL gamepass, så du kan se alle kampene online. Der er mange muligheder, og en del indhold kan jo også findes på TV3s hjemmesider eller på Youtube, hvis du leder lidt. God fornøjelse!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden