Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Selv om der er over fire måneder tilbage af Premier League 19/20 sæsonen, så har NordicBet alligevel per dags dato valgt at udbetale alle single vinderspil på Liverpool. Med ikke mindre end 20 sejre i de første 21 kampe i sæsonen og med verdens for tiden bedste hold, så ser bookmakeren allerede Premier League mesterskabet som afgjort. Det er begrundelsen for, at de har valgt at udbetale rekordtidligt.

Artiklen er bragt i samarbejde med en af vores Premier League-favorit bookmakere, NordicBet. Klik her og få velkomstpakken med gratis konto her.

Liverpool vinder Premier League

Alt er gået Liverpools vej i denne sæson, og ingen andre hold har nogensinde haft så mange point 21 kampe inde i Premier League sæsonen. Derfor udbetaler NordicBet således allerede nu singlespil på Liverpool. Det er til trods for, at over 50 procent af alle vinderspil på Premier League er placeret på netop Liverpool som mestre.

Oddsekspert hos Nordicbet, Martin Steen, udtaler:

Liverpool har ikke tabt en kamp I hele sæsonen og de har set stærkere og stærkere ud i løbet af sæsonen. Der er ganske vist langt igen, men oddset er på nuværende tidspunkt 1,03 og vi tror ikke på at noget hold kan indhente førerholdet. Jeg har aldrig været mere sikker i min sag.

Der sker, at sportsbooks udbetaler gevinster til spillere inden en sæson er færdigspillet, men aldrig har NordicBet udbetalt et spil så lang tid før. Martin Steen fortsætter:

Oveni risikoen for at skulle udbetale gevinst på endnu et hold, når sæsonen er færdigspillet, så garanter jeg personligt, at jeg hver dag i et år bærer trøjen fra det hold, der overhaler Liverpool.

I 2014 udbetalte NordicBet ligeledes tidligt på Premier League guld til Liverpool. Som bekendt snublede Liverpool, og NordicBet brændte fingrene på den tidlige udbetaling. Men Nordicbets beslutning virker noget sikrere i år, ikke mindst efter at Liverpool i weekenden slog Tottenham og Christian Eriksen.

Ved sæsonstarten var der odds 3,5 på Liverpool og 1,75 på favoritterne Manchester City. På nuværende tidspunkt er der odds 19 på Manchester City som Premier League vindere og odds 101 på Leicester. Udbetalingen af spil på Liverpool som 19/20 Premier League vindere gælder alle singlespil placeret hos NordicBet inden 9. januar 2020.

Log ind og se du gældende odds på Nordicbets hjemmeside her.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden