Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Er du klar til Champions League? Champions League er endelig tilbage, og vi er nu fremme ved ottendedelsfinalerne! Det bliver ikke meget større i europæisk klubfodbold. Dine midtuge aftener er igen sikret, for kampene i CL må du bare ikke gå glip af. Klokken 20.45 er vi igen tryllebundet af stjerner en masse. Denne uge byder blandt andet på Benfica – Zenit, Paris SG – Chelsea, Roma – R.Madrid og Gent – Wolfsburg. Se vores det store spiludvalg på Unibet her. Lige nu er der masser af boostede odds på Champions Leauge. Således har Unibet blandt andet ekstra høje odds på vinderen af CL, samt Paris SG og Real til at gå videre. Se de boostede odds lige her.

Få free spins på Champions League

Unibet har endda sørget for, at du får det maksimale ud af denne uges kampe. Lige nu giver Unibet dig nemlig free spins for hvert mål der bliver scoret i Champions League. Free spins bliver givet til deres mest populære spilleautomat Starburst. Se hvordan du får mest ud af CL ved at tilmelde dig her:

Tilmeld dig Unibet og få op til 2.000 kr. i bonus

Du kan også lade Champions League og Europa League fortsætte helt til fredag ved blot at spille for 50 kroner. Ved at spille på Champions League og Europa League i denne uge, kan du modtage en pokerbillet til en turnering om 8000 kroner i kontanter.    

Andre tilbud på Unibet

 1. Refundering af din fodboldkupon

  Unibet tilbagebetaler din fodboldkupon, hvis du misser én kamp. Din kupon skal blot bestå af minimum 4 fodboldkampe og have minimum odds 4. Det har aldrig været nemmere at jagte den store gevinst på Unibets store fodbold udvalg. Tilmeld dig via links til Unibet ovenfor.

   

 2. 90+ FORSIKRING

  Unibets 90+ forsikring kampagne er tilbage i 2015/16 sæsonen. I 2015/16 sæsonen vil Unibet refundere endnu flere væddemål eftersom Unibet 90+ forsikring fortsat gælder for Premier League og Champions League og nu udvides med La Liga.

  Hvad er Unibet 90+ forsikring?

  Alle tabende pre-match væddemål på korrekt score, halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer bliver refunderet op til 750 kroner, hvis der bliver scoret i overtiden. Lad ikke overtiden ødelægge dit spil

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden