Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Søndag gik det igen løs med Helvede i Nord – Paris-Roubaix. Løbet har de seneste mange år nærmest være ejet af enten Tom Boonen eller Fabian Cancellara. Det er et svært løb, og det måske mest prestigefyldte af alle forårsklassikerne – i hvert fald af dem på brosten. Der var lagt op til et stort opgør mellem Fabian Cancellara og Peter Sagan – måske med indblanding fra Sepp Vanmarcke, Stybar eller en helt tredje.

I år blev det endnu et spektakulært cykelløb ud over det sædvanlige, som ingen havde kunnet forudse. Det er spektakulært hvert år i dette mytiske løb, men løbet i år havde ingredienserne til at blive ekstra specielt. Det var nemlig det schweiziske tempofænomen Fabian Cancellaras sidste Paris-Roubaix, for efter denne cykelsæson hænger han cyklen i garagen og cykelskoene på loftet. I hvert fald professionelt, når han indstiller karrieren. Derfor blev han også af mange omtalt som den store favorit til årets Paris-Roubaix.

Fabian Cancellara var da også storfavorit hos BET365, men han havde flere konkurrenter – allerede inden løbet gik i gang. Den på forhånd største konkurrent til Fabian Cancellara, var manden, der så sent som i denne sæson snød schweizeren i endnu et af hans favoritløb –Flandern Rundt – nemlig Peter Sagan. I suveræn stil vandt han den flamske klassiker i et flot soloridt, og sluttede 25 sekunder foran Cancellara. Ønsker du at holde dig opdateret, kan du finde gode betting tips hos Bet365.

Der var selvfølgelig en lang række andre favoritter. Sepp Vanmarcke kørte et glimrende Flandern Rundt, og var da også med helt fremme. Derudover kunne folk som Lars Boom eller Alexander Kristoff også blande sig. Og så har vejret ofte vist sig at være afgørende i de store brostensklassikere.

Det blev dog et helt andet løb, der blev utroligt svært at forudse. For det var nok de færreste, der havde set den australske veteran, Matthew Hayman fra Orica-Greenedge, der i overraskende, men ganske suveræn stil slog til, og kom først over stregen på velodromen i Roubaix. Det skete lige foran hjemmebanefavoritten Tom Boonen, der ellers kunne have slået en sensationel rekord – det kunne have været belgierens femte sejr i det prestigefyldte cykelløb.

Tom Boonen tog nemlig andenpladsen foran Ian Stannard fra Team Sky, mens de to sidste i det afgørende udbrud var Sepp Vanmarcke fra LottoNL-Jumbo, som blev fire, og norske Edvald Boasson Hagen fra Dimension Data, der blev fem.

Det blev aldrig det store farvel fra Fabian Cancellara, der blev sat tilbage af et styrt i Arenbergskoven. Blandt andet sammen med den anden storfavorit Peter Sagan, og det lykkedes aldrig for de to storfavoritterne at komme tilbage. Cancellara styrtede endda med 50 kilometer til mål og udspillede dermed sine vinderchancer definitivt. Og så sluttede schweizeren endda sit sidste Paris-Roubaix af med at styrte på æresrunden på velodromen.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden