Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Så skal der igen sadles op til Champions League. De første kvartfinaler blev overstået i går med to favoritsejre til følge. I aften venter yderligere to kampe, når Paris SG og Man City samt Wolfsburg og Real lukker ugens Champions League program. I dag kan du spille 200 kroner på live sport og få et 200 kroners live risikofrit spil, perfekt til en aften med klubfodbold fra den allerstørste scene. Dagens tilbud kan du finde her og Unibets store spiludbud til kampene kan findes her. Rigtig god fornøjelse til alle spillere! Se alle Unibets tilbud her via links her på siden. Der er masser af spænding i vente – selv om spændingen ved væddemålene bliver på Unibets bekostning, når de tilbyder risikofrie spil. Hvis du kunne bruge et betting system, så kig forbi 1x2system.dk her.

Refundering af din Champions League fodbold kupon

Unibet stopper ikke med risikofrie spil til Champions League, for de betaler også din fodboldkupon tilbage, hvis du misser én kamp! Din kupon skal blot bestå af mindst 4 fodboldkampe og have mindst odds 4. Det har aldrig været nemmere at jagte den store gevinst på Unibets store fodbold udvalg. Tilmeld dig her og få refunderet indsats på tabende kuponer.

90+ FORSIKRING: Unibets 90+ forsikring kampagne er tilbage i 2015/16 sæsonen! I 2015/16 sæsonen vil Unibet refunderer endnu flere væddemål eftersom Unibet 90+ forsikring fortsat gælder for Premier League og Champions League og nu udvider med La Liga. Hvad er Unibet 90+ forsikring? Alle tabende pre-match væddemål på korrekt score, halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer bliver refunderet op til 750 kroner, hvis der bliver scoret i overtiden. Lad ikke overtiden ødelægge dit spil, når du spiller på Unibet. Der er masser af spændende tilbud, som du er klar til at springe ud i, hvis du er klar.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden