Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.wimbledon betting på unibet

Har du hørt om Wimbledon Live Betting Championship? Det er ganske enkelt en betting konkurrence, hvor du kan vinde din andel af 500.000 kroner i kontanter ved at livebette på Wimbledon. Lyder det interessant, så læs med i denne artikel, hvor vi også kigger på, hvordan man kan få en Unibet bonus med en bonuskode.

Sådan kan du spille på Wimbledon og vinde i konkurrencen

Du kan tilmelde dig kampagnen på Unibets hjemmeside, og herefter er det bare spil live på Wimbledon. Kun dine vindende livespil tæller med på leaderboardet, og du skal placere dine Wimbledon livespil mellem den 27. juni og den 10. juli 2016. Herudover kan det nævnes, at du kan få dobbelt point ved at spille Action Betting spil, der kan spille på singler. Er du ny spiller på Unibet, skal du huske, at du kan få en bonuskode til Unibet, der giver dig en endnu bedre bonus end normalt.

På leaderboardet placeres spillere efter følgende formel:

Indsats X antal kampe på din kupon X samlet odds på din kupon

Der er ingen minimumsindsats, og du kan spille Single, Double og Tripple, men husk, at du skal placere til mindste odds 1,20. Det er dog kun multiples, der udelukkende består af Wimbledon-kampe, der tæller mod leaderboardet. Multiples, som omfatter valg uden for Wimbledon, tæller ikke med.

Bemærk, at når du har tilmeldt dig, så tæller alle dine vindende Wimbledon live spil mod leaderboardet. Det betyder, at jo flere spil du placerer, jo flere point vil du samle til leaderboardet. Din chance for at vinde førstepræmien bliver dermed større. Points fra dine vindende spil lægges sammen, og de 500 bedste spillere med flest points til slut i Betting Championship får en andel af præmiepuljen, der er på 500.000 kr.

Fra og med tirsdag den 24. juni opdateres leaderboardet hver dag kl. 18.00. Det samlede antal point indtil den foregående spilledag vises så her. Vinderne annonceres på stedet og får direkte besked senest den 11. juli 2016.

Præmier i Wimbledon Live Betting Championship

Nr. 1 modtager 100.000
Nr. 2 modtager 80.000
Nr. modtager 70.000
Nr. 4 modtager 50.000
Nr. 5 modtager 30.000
Nr. 6 modtager 20.000
Nr. 7 – 10 modtager 10.000
Nr. 11 – 20 modtager 5.000
Nr. 21 – 27 modtager 2.000
Nr. 28 – 38 modtager 1.000
Nr. 39 – 50 modtager 500
Nr. 51 – 100 modtager 200
Nr. 101 – 200 modtager 100
Nr. 201 – 300 modtager 50
Nr. 301 – 500 modtager 20

De øverste 500 spillere på leaderboardet er spillerne med det højeste pointtal, der er samlet efter afslutning af Wimbledon. Du skal tilmelde dig for at deltage i kampagnen. Spil, der foretages før tilmelding, medtages ikke mod leaderboardet. Kun dine vindende live bets tælles mod kampagnen, og kun vindende Wimbledon livespil, der placeres mellem kl. 00.01 den 27. juni og kl. 23.59 den 10. juli, er gyldige til denne kampagne. Pre-match-bets gælder ikke, og Cash-In live bets tæller ikke mod leaderboardet.  Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller afslutte denne kampagne til enhver tid. Bookmakeren forbeholder sig ret til at ændre vilkår og betingelser for denne kampagnen til enhver tid, og Unibets generelle vilkår og betingelser er gældende.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden
%d bloggers like this: