Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.spil risikofrit fra mobilen på Unibet

Vidste du, at dit første spil fra din mobiltelefon er risikofrit på Unibet? Faktisk er det genialt, at du kan spille fra din mobile-enhed på Unibet, hvor der er adgang til alle de vante spilmuligheder, uanset hvor du måtte befinde dig? Det kigger vi nærmere på her, og du får også lidt yderligere info om, hvordan du kan glimrende bonus med en Unibet bonuskode.

Få et risikofrit spil på Unibet med din mobil

Du behøver ikke andet end en mobiltelefon med adgang til internettet. Så kan du spille både live og pre-match på det spiludbud, som du finder på Unibet. Vi har også fået nys om en bonuskode Unibet uddeler til deres nye spillere. På den måde kan du få en endnu bedre bonus ud over dit risikofrie spil.

Men tilbage til det risikofrie bet, som nye kunder på Unibet også kan få. Nye kunde eller kunder, der ikke har prøvet at bette via mobilen, kan nemlig få et helt risikofrit spil på Unibet på 100 kr. ud over den bonus, som de kan opnå med en bonuskode til Unibet!

Sådan får du dit risikofrie bet på Unibet

Det er meget let at få et risikofrit spil. Spil for 100 kr. eller mere fra din mobiltelfon på lige, hvad du måtte have lyst til. Taber dit spil, giver Unibet dig 100 kr. tilbage som bonus. Taber du, krediteres du automatisk med en bonus på 100 kr. den efterfølgende hverdag senest kl. 18. Bonussen vil være synlig under “Min Konto” > “Min Bonus” > “Bonustilbud” og skal accepteres, inden din bonus vil kunne aktiveres på kontoen. Du kan dog udelukkende have en aktiv bonus på samme tid, og har du en aktiv bonus allerede, mister  du denne og gevinster vundet herfra. Bonussen vil være at finde på din konto indtil 2020, og du går således ikke glip af at vente lidt med at benytte bonussen.

Bemærk, at der gælder en række vilkår for dit risikofrie spil, og naturligvis også, hvis du vælger at benytte dig af en Unibet bonuskode. Du kan finde flere oplysninger om disse kampagner på Unibets hjemmeside, hvor de også løbende opdaterer med nye tilbud løbende.

Kunne du tænke dig at spille fra mobilen, så sørg blot for først at have en konto hos bookmakeren. Når det er på plads, er det meget let at komme i gang. Du behøver blot at gå ind på Unibet via mobilens browser og logge ind med brugernavn og password. Du behøver ikke benytte NemID, når du spiller via mobilen.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden