Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.Vi er i gang med en stor fodbold uge med opgør i de store europæiske turneringer. Det er således en uge med returopgør i Champions League, og FCK spiller med i Europa League. Det skal også fejres med et genialt tilbud til nye kunder fra Unibet. MEN du kan udelukkende få det via links her på siden:

Hent det geniale tilbud til Unibet her

Kender du Unibet? De fleste har hørt om denne nordisk bookmaker, der faktisk nok er nordens største. I Danmark er de ikke helt så store som Danske Spil, men det skyldes det tidligere monopol, som Danske Spil havde. Unibet er den klart største udfodrer til Danske Spil, og faktisk har der været seriøse rygter om, at Unibet vil overtage dem. Alt dette er jo ikke så vigtigt, hvis man blot er ude efter det geniale tilbud med 300 kr. freebets til nye spillere.

Mere om 300 kr. freebets til nye spillere på Unibet

Hvis du ikke allerede har en konto hos Unibet, så kan du lige nu hente ikke mindre end 300 kroner i freebets. Du skal blot oprette dig og spille 50 kroner på enten Champions League eller Europa League i denne uge. Så vil du helt automatisk modtage din belønning på 3 x 100 kr. free bet på fredag kl. 16.00. Men bemærk, at dette er et tilbud om freebets til nye spillere på Unibet, og eksisterende må således holde sig til de eksisterende bonustilbud. Dem er der heldigvis også er en masse af, men mere om det nedenfor. I første omgang kan du få de 300 kr. freebets til nye spillere her:

Spil på Unibet og indkasser dit eksklusive velkomsttilbud her.

Dette freebet tilbud er oveni denalmindelig velkomsttilbud på 100% op til 1.500 kroner på din første indbetaling! Det er vigtigt, at du klikker dig ind på Unibet via linket og ikke har nogen former for adblocker installeret. Er det tilfældet, vil du nemlig ikke få nogen bonus.

Sådan får du dine freebets på Unibet

Sådan får du dine 1500 kr. freebets til nye spillere:

1. Opret en ny konto: Det skal ske via dette link.

2. Spil 50 kr. eller mere på Champions League eller Europa League i denne uge.

3. På fredag kl. 16.00 vil der så være 3 x 100 kr. i freebets til nye spillere.

4. Freebets kan bruges på alle spil såvel pre-match som live.

Det skal du vide om Unibet freebets

Freebets findes på din spilkupon og ikke under min bonus. Du skal blot vælge et odds fra en relevant kamp, og så kan du vælge at spille for dit freebet istedet for rigtige penge. Hvis du vinder med dit freebet, vil din profit være i kontanter.

Hvis du eksempelvis bruger et 111 kroners freebet på odds 3.00 og vinder, så modtager du 222 kroner i kontanter ( 333 i gevinst – 111 kroner freebet). Hvis du taber på dit freebet, er det brugt.

Vi lavede også en lille video med nogle input fra Unibet til kampen mellem FCK og Ajax:

Der skulle gerne være nogle interessante spilmuligheder, men det kan du jo selv vurdere!

Freebet regler og vilkår

Der gælder jo altid vilkår og regler for freebets tilbud. Her gælder det, at tilbuddet kun gælder for nye kunder, der er registret mellem tirsdag kl .00.00 og torsdag kl. 23.59 i de uger, hvor der er Champions League og Europa League. Alle spil tæller med på minimum odds 1.40 tæller med.

Du kan kun benytte dette tilbud en gang, så man kan maksimalt få 300 kroner i free bet. Free bet kan kun modtages, hvis du omsætter minimum 50 kroner på kampen mod Champions League eller Europa League.

Pre-match og live spil gælder på alle markede.  Du kan kun modtage et free bet på 300 kroner fordelt ud på 3 free bet a 100 kroner fra denne kampagne. Du vil modtage dit free bet fredag kl. 16.00.
Free bet findes under din spil kupon, når du vælger et odds vil du istedet for at indtaste et beløb kunne vælge 100 kroners free bet.

Hvis du vinder på dit free bet beholder du gevinsten. Fx hvis du bruger 100 kroner free bet på odds 3, vil gevinsten være 200 kroner.
Taber du på dit free bet vil det være brugt.

Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller annullere kampagnen. Unibets generelle regler og vilkår gælder.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden
%d bloggers like this: