Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.På bet365 kan man lige nu få akkumulatorer på adskillige europæiske fodboldkampe. Der er her tale om alle bets inden for kategorierne ‘Fuldtid – Resultat'og ‘Resultat/Begge hold scorer‘ i Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga og Champions League.

For 3 rigtige resultater får man en 5% bonus, for 4 og 5 får man 10%, og for 6 og 7 får man henholdsvis 20% og 30%. Det højeste er en 100% bonus for 14 rigtige resultater, og den maksimale bonus er det, der svarer til 100,000 britiske pund.

Lige nu er Champons League-gruppespillet i fuld gang, og i forbindelse med bet365's specialtilbud ser vi derfor nærmere på 4 af de vigtigste kampe, som finder sted i næste uge (den 17. og 18. oktober).

Manchester City vs. Napoli

Pep Guardiolas trup har haft en forrygende start på sæsonen med 6 sejre i Premier League og 1 afgjort kamp. Lige nu ligger de side om side med José Mourinhos Manchester United på toppen af tabellen.

Men City bør ikke hvile på laurbærrene, når de skal møde Napoli – en klub, der på overraskende vis har formået at overgå de ubestridte, italienske mestre, Juventus, i dette års Serie A, hvor de har præsteret at vinde samtlige opgør.

Forvent dig et brag af en kamp, når City og Napoli støder hovederne sammen. På sportsnyheds- og bettingsiden, bet365, får den engelske klub odds 1,60 sammenlignet med Napolis 5,00.

Real Madrid vs. Tottenham

Real Madrid – den klub i verden, der måske hviler det største pres og de højeste forventninger på – har haft en lidt svingende start på La Liga-sæsonen. Her ligger de lige nu på en 5. plads hele 7 point efter El Classico-rivalen, Barcelona.

Men i Champions League er de dobbelt-forsvarende mestre, endnu konge, og her slog de således både APOEL (3-0) og Borrusia Dortmund (1-3).

Cristiano Ronaldo

Tottenham har med 4 sejre, 2 uagjordte og 1 nederlag klaret sig godt i årets Premier League, hvor de ligger på en 3. plads. Men de forventes, at komme på overarbejde i slaget om 1. plads i Gruppe H. I den forestående kamp får de således odds 7,50 sammenlignet med Real Madrids 1,36.

Chelsea vs. Roma

De forsvarende Premier League-mestre, Chelsea, har indtil videre lidt nederlag til Bunley FC (2-3) og (måske mindre overraskende) Manchester City (0-1). De ligger derfor lige nu på en 3. plads i ligaen, hvor Antonio Conte synes at have svært ved at følge med Manchesters to klubber.

"Ecco perché Conte non può fallire"

Chelsea har dog indtil videre klaret sig fornemt i Champions League, hvor de gav en massiv lussing til Quarabag (6-0) og herefter formåede at slå Atlético Madrid (1-2), som deres forstående konkurrent, Roma, til gengæld spillede uafgjort med (0-0).

Derfor er Chelsea favorit til at vinde over Roma og hermed fastholde sin gruppeføring. Chelsea får nemlig odds 1,60, og Roma 5,00.

Juventus vs. Sporting CP

Juventus fik en hård start på turneringen, da Barcelona ledsaget af Lionel Messi slog dem 3-0 i deres første gruppespilskamp. Derfor strides de lige nu med Sporting CP om 2. plads i gruppen.

Af den grund er der meget på spil, når de to klubber møder hinanden i næste uge. Juventus er med odds 1,28 klare favoritter til at vinde opgøret. Men selv med odds 10,00 har den portugisiske underdog-klub en chance for at præstere et uafgjort resultat eller måske endda en sejr, hvilket uden tvivl ville puste endnu mere liv i deres Champions League-drømme.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden