Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Der er ikke længe til, at Champions League atter går i gang, efter et par måneders vinterpause. Tirsdag den 13. februar fløjtes de første 1/8 finaler i gang i den internationale fodboldturnering, og her kommer det til nogle interessante opgør mellem henholdsvis Basel-Manchester City og Juventus-Tottenham. Onsdag den 14. februar spilles der igen to 1/8 kampe, denne gang mellem Porto-Liverpool og Real Madrid-PSG.

I denne artikel kommer vi med et hurtigt overblik over, hvordan det ser ud for de resterende hold i Champions League 17/18, hvis vinder bliver afgjort ved den endelige finale i Kiev, 26. maj 2018.

Guardiola on Lewandowski scoring 5 goals in 9 mins

Manchester City er favoritter til at vinde

Hvis man tager et kig på det nuværende fodbold betting odds hos bet365, kan man se at det engelske storhold, Manchester City, har de bedste odds for at blive Champions League mestre denne sæson. 4.33 er det nuværende odds, man kan hente, såfremt Pep Guardiola (billede) og hans fodboldtrup bliver champions.

Manchester City har da også haft en forrygende sæson, både i den hjemlige Premier League, hvor The Citizens fører stort i ligatabellen med 69 point, og også i Champions League, hvor truppen har vundet 5 ud af 6 kampe.

Efter Manchester City følger henholdsvis Bayern München og PSG som vinderfavoritter, med odds 6.00. FC Barcelona besidder pt odds 6.50, mens de forsvarende mestre fra Real Madrid har odds 9.00 for at genvinde dette års turnering.

Cristiano Ronaldo tras el gol

Ronaldo er den nuværende topscorer

Det er ikke kun jagten på Champions League trofæet, der er spændende at snakke om. Spørgsmålet om, hvilken spiller der bliver turnerings-topscorer, er også et interessant emne som man kan oddse på.

Som det ser ud lige nu, er Cristiano Ronaldo favorit til at blive Champions League topscorer, med odds 2.00. Den portugisiske stjernespiller har scoret flest mål i 17/18 turneringen indtil videre, med 9 styks.

Efter Ronaldo følger en gruppe spillere, der hver især har scoret 6 mål – heriblandt Neymar Jr. (odds 11.00), Harry Kane (odds 9.00) og Edinson Cavani (odds 10.00). Barcelona angriberen Lionel Messi har derimod ikke formået at komme op på et særlig højt antal mål i denne sæson; med blot 3 mål er den argentinske legende placeret længere nede på odds-listen til at blive topscorer, med odds 13.00.

Hvem går videre i topbragene?

Jo tættere vi kommer på Champions League finalen den 26. maj, jo mere intense og nervepirrende bliver de kommende kampe mellem de europæiske fodboldklubber også.

Allerede i næste uge vil man kunne opleve to gyserkampe mellem henholdsvis Juventus-Tottenham og PSG-Real Madrid. I de to kampe er Juventus og Real Madrid favoritter til at vinde, med henholdsvis odds 1.95 og odds 2.20.

Også opgøret mellem Chelsea og Barcelona den 20. februar forventes at blive dramatisk. Lige nu er Barcelona favoritter til at vinde kampen med odds 2.10, mens Chelsea besidder odds 3.40. Returkampene af 1/8 finalerne spilles efterfølgende 6./7. marts og 13./14. marts.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden