Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.UDLØBET

Lige nu kan du få fem LeoVegas freebets, hver eneste uge, seks uger i streg! Serv fire live spil via mobilen, og så returnerer LeoVegas et freebet. Det kigger vi nærmere på nedenfor.

5 LeoVegas Freebets hver uge

Du kan som nævnt sætte kløerne i ikke mindre end fem LeoVegas freebets til en samlet værdi af 1.000 kr. hver eneste uge! Er du ny kunde, kan du opret en konto og få et 500 kr. freebet her (regler og vilkår gælder).

For at få dine freebets skal du spille live-spil via mobilen på tennis til mindst odds 1,5 og mindst indsats 300 kr. Hvert bet bringer dig ét skridt nærmere din næste belønning. Når du har placeret 4 kvalificerende bets, så sættes der straks et LeoVegas freebet ind til en værdi af 200 kroner! Tilbage er der vist blot at sige “Game, set og match!”.. Du kan spille på hvert eneste point, i hver eneste kamp. Er du helt fremme med ketcheren, kan du nappe ikke mindre end 30 freebets på LeoVegas til en samlet værdi af hele 6.000 kr. Så et dømt klassisk Pete Sampres serve-es med smæk på! Du husker måske Pistol Petes serve?

Hvad venter du på? Nu kan du spille på det og få LeoVegas freebets: Tilmeld dig her!

Mere om regler og vilkår for LeoVegas freebets

UDLØBET Kampagneperioden for ”Seks uger med tennis” gælder helt indtil kl. 23.59 den 22. april 2018, og tilbuddet er kun gældende for danske spillere med dansk konto. Kampagnen kan ikke benyttes sammen med andre tilbud eller kampagner. Hvert fjerde (4) kvalificerende spil belønnes med et LeoVegas freebet. Kvalificerende bets har som nævnt en mindsteindsats for kvalificerende spil er 300 kr. og til mindst odds 1,5. Placerer du et kombinationsspil, skal det samlede odds være mindst 1,5, og alle spil skal være tennisspil. Herudover er det et krav, at de bliver placeret via mobil, og at de skal placeres på live-betting. Systemspil kvalificerer ikke til denne kampagne. Kvalificerende spil som bliver “Void/Ugyldig/Annulleret” vil ikke kvalificere til denne kampagne. Der skal være tale om tennisbets, og det er udelukkende spil for rigtige penge kvalificerer.

LeoVegas Freebets

UDLØBET Hver uge, i tidsrummet fra mandag kl. 00.01 til og med søndag kl. 23.59, kan hver spiller kvalificere sig til maks. fem (5) freebets. Den første uge regnes som tidsrummet fra kl. 12.00 fredag 16. marts til kl. 23.59 søndag 18. marts. Værdien af et freebet er 200 kr., og det skal også benyttes via spil med mobilen, og det skal benyttes til tennis.

Gevinsterne fra disse freebets inkluderer ikke indsats på selve kuponen. Har du fx placeret et freebet på 200 kr., på et bet med 3,0 i odds, vil udbetalt gevinst være 400 kr..Freebets er gyldige i 24 timer fra og med det krediteres spillerens konto, og LeoVegas freebets krediteres til spilleres konti, når det 4. kvalificerende spil er afsluttet. Det kan benyttes både live og pre-match.

Freebets placeret på spil som bliver «Void/Ugyldig/Annulleret» vil ikke blive udbetalt, men spilleren vil blive krediteret et freebet igen, med samme regler og vilkår som det oprindelige freebet. Freebets kan ikke deles ud på forskellige kuponer, men skal bruges i sin helhed. Freebets kan ikke udbetales.

Sådan bruger du et freebet på LeoVegas

1. Vælg det tennis-marked som du vil spille på via mobilen.
2. På spillekuponen skal du vælge et freebet under bonustilbud.
3. Placer herfter spillet og vent på resultatet.

Der gælder yderligere generelle regler og vilkår for LeoVegas freebets, og dem kan du læse mere om på bookmakerens hjemmeside. Leder du efter flere Freebets, så prøv at tjekke vores Facebook-side om freebets eller Facebook-gruppen ud.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden