Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

VM 2018 er slut, ligesom Wimbledon er det. Men det betyder ikke, at der ikke er noget at spille på, og det har man som bekendt brug for freebets til. På Unibet er der ingen stopper for sommerens sportsbetting-action med deres nylancerede Summer Betting Giveaway! Det skal heller ikke sætte en stopper for dig, hvis du vil spille på Tour de France 2018, Superligaen, der er gået i gang igen, eller noget helt andet. Derfor giver Unibet freebets væk for 300.000 kr. i løbet af de næste tre uger. Du skal blot tilmelde dig her.

Sådan får du del i freebets for 300.000 kroner

Du får din chance for at vinde din del af de disse freebets bare ved at spille på sport i løbet af kampagneugerne. Spil giver nemlig adgang til en lodtrækning, hvor du kan få del i 100 freebets. Kampagnen er gået i gang og løber indtil den 5. august. Der vil i perioden være tre ugentlige lodtrækninger, hvor der samlet set udloddes freebets for ikke mindre end 300.000 kr. samlet, hvilket således er 100.000 kroner per uge. Du deltager således:

  1. Tilmeld dig kampagnen her som ny eller eksisterende spiller (husk at der også er en velkomstbonus til nye spillere på op til 1.500 kroner)
  2. Spil for 50 kroner eller mere på sport såsom Tour de France 2018, Superliga eller noget helt tredje i ugens løb til odds 1,40 eller mere. Alle sportsgrene tæller med i kampagnen, men bemærk, at bets, der er cashed-out eller bliver voided, ikke tæller med i kampagnen
  3. Der udtrækkes tilfældigt 100 vindere, der hver især vinder et 1.000 kr. freebet. Freebets vil være tilgængelige i 7 dage, og eventuelle gevinster fra freebets inkluderer ikke indsats

Regler for freebets for 300.000 kr.-kampagnen

Som du sikkert allerede ved, så gælder der forskellige vilkår for en kampagne. Først skal det lige nævnes, at det er Unibets generelle regler og vilkår, der er gældende, og du finder alle vilkår på deres side. Denne artikel er kun vejledende information. Unibet forbeholder sig også ret til at begrænse indsatser og ændre odds til enhver tid, ligesom de forbeholder sig ret til at ændre eller annullere enhver kampagne som denne til enhver tid.

For at du kan deltage skal du tilmelde dig denne kampagne. Du skal spille for 50 kr. på valgfrie sportsbegivenheder i løbet af ugen, hvorved du kvalificerer dig til ugens lodtrækning. Kampagnen løber fra den 16. juli 2018 og til og med den 5. august 2018 med tre ugentlige trækninger. Ugekampagnerne løber fra den 16. til den 22. juli, fra den 23. til den 29. juli og fra den 30. juli til den 5. august). Det er alene spil med mindsteodds på 1,40, der vil kvalificere dig til de ugentlige lodtrækninger. Vindere findes ved tilfældig lodtrækning og offentliggøres på siden hver mandag senest kl. 12 henholdsvis den 23. juli, den 30. juli og den 6. august 2018.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden