Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Hvis man kunne få pengene igen i tilfælde af, at der blev dømt straffespark, og ens bet ikke gik hjem, så ville mange en aften være reddet. Alle kender følelsen af et bet, der går op i røg, fordi forsvaret laver en fejl, eller måske endda fordi en dommer træffer en forkert beslutning. Det gælder upåagtet, om vi har VAR eller ej. Sådan synes Unibet heldigvis ikke, at det skal være. Derfor har de besluttet sig for, at give dig pengene igen på alle tabende bets, hvor der dømmes straffespark. Tilmeld dig kampagnen her. Er du ny spiller, kan du endda få 100% i bonus op til 1.500 kr. via linket, og her kan du også læse nærmere om regler og vilkår for tilbuddet.

Hvordan får man pengene igen på straffespark?

Det foregår således, at du inden kampe skal placere et bet på et eller flere af følgende markeder, der er omfattet af tilbuddet:

  • Udvalgte markeder
  • Første/sidste målscorer
  • Korrekt målscore
  • Halvleg/fuld tid
  • Scorecast

Unibet vil så refundere tabende bets på mellem 50 kr. og 1.000 kr., hvis der bliver givet et straffespark i ordinær spilletid. Du kan forvente at få dine penge tilbage på din spillekonto indenfor 48 timer. Denne kampagne gælder for Premier League, La Liga og Champions League. Men her stopper det ikke: Unibet har masser af betting tilbud på de øvrige, bedste ligaer og live streaming af de bedste europæiske ligaer, nemlig La Liga, Ligue 1, Serie A og Bundesligaen. Se alle tilbud her.

Regler og vilkår for penge tilbage på straffespark tilbuddet

Unibets generelle vilkår og betingelser er gældende. Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller trække denne kampagne tilbage på et hvilket som helst tidspunkt. Tilbuddet gælder bets på alle kampene i Champions League, den engelske Premier League og den spanske La Liga, som du finder i Unibets sportsbook. Boostede bets tæller ikke med i kampagnene, men det er muligt at få ens penge igen på gruppespillet og knockout-fasen af Champions League. Kvalifikationen til Champions League tæller dog ikke med her.

Du får pengene igen på kampene, hvor der bliver givet straffespark i den ordinære spilletid. Overtid og straffesparkskonkurrence tæller ikke med. Det er kun tabende bets på første/sidste målscorer, korrekt målscore, halvleg/fuld tid og Scorecast, der giver pengene igen. Alene bets med en indsats på fra 50 kr. til 1.000 kr. kan give indsatsen tilbage. Spil med mindre eller større indsatser bliver ikke refunderet. Der er ingen krav eller begrænsninger på penge, du har fået igen. Man vil få ens indsats igen i løbet af 48 timer efter kampens afslutning.

Ved Premier League vil udfaldet af kampe bliver bekræftet af Premier League, og det første resultat, der er godkendt af Premier League, bliver brugt til at afgøre bets – uanset om en kamp er forkortet, resultater senere ændres eller der sker andre fejl. Ved La Liga vil udfald af kampe bliver bekræftet af La Liga, og det første resultat, der er godkendt af La Liga, vil blive brugt til at afgøre bets – uanset om kampen er forkortet, resultater senere ændres eller der sker andre fejl. Ved Champions League bliver udfaldet af kampe bekræftet af Champions League, og det første resultat, der er godkendt af UEFA, vil blive brugt til at afgøre bets – uanset om kampen er forkortet, resultater senere ændres eller der sker andre fejl. Første og sidste målscorer er de spillere, der scorer det første eller det sidste mål i kampen. Selvmål tæller ikke med. Bets på korrekt målscore tæller kun med efter fuld tid. Bets på korrekt målscore ved halvleg tæller ikke med.

Dette tilbud gælder både enkelte bets og kombinationsspil. Ved kombinationsspil vil et tabende bet med den korrekte score, halvleg/fuld tid, første og sidste målscorer blive annulleret (og sat til odds 1.00). Det sammenlagte bet forbliver gyldigt, uanset om en af førnævnte bets bliver annulleret.

 

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden