Vælg en side
REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Den karismatiske klubtræner Jose Mourinho vender tilbage til Stamford Bridge. Her skal han igen stå overfor sit tidligere elskede Chelsea mandskab med det nye, Manchester United. De seneste besøg har dog efterladt Manchester United træneren mere blå end rød. Skal der mon andre boller på suppen denne gang? Der vil være masser af offensive talenter i aktion denne dag. Derfor bliver du belønnet, hvis der kommer målfest. Du får nemlig en 25% bonus oveni dine gevinster, hvis der bliver scoret fire eller flere mål i kampen. Klik på tilmeld her.

Sådan får den bedste Bethard bonus nogensinde

Den normale velkomstbonus på Bethard er en 100% bonus op til 1.000 kr. Hertil kommer ovennævnte bonus som er helt op til 2.500 kr. For begge bonusser gælder der regler og vilkår, og dem kan du læse om i bunden af denne artikel. Her kigger vi nærmere på, hvordan du får den bedste Bethard bonus:

  • Klik på “Tilmeld” her
  • Sæt en indsats inden kampstart på 50 kr. eller mere på kampen mellem Chelsea og Manchester United. Du kan spille på 1×2, Begge hold til at score eller 1×2 & Begge hold til at score (som en double) markedet
  • Hvis der kommer fire mål eller mere i kampen, får du en 25% bonus op til 2 500 kroner oveni dine gevinster

Vilkår for den bedste Bethard bonus på markedet

Hvis regler til kampagnen er blevet overtrådt, eller der er bevis på en række væddemål sat af en spiller eller en gruppe af spillere, der grundet en indbetalingsbonus, forhøjede odds, free bets, risikofrie bets eller en anden kampagne, sikrer kunden en profit uanset resultatet, forbeholder Bethard sig rettighederne til at trække bonussen tilbage, og annullere ethvert væddemål placeret i forbindelse med bonussen. Bethard forbeholder sig retten til at opkræve et administrationsgebyr på kunden op til værdien af indbetalings bonussen, free bets, risikofrie bets eller yderligere betaling til dækning af administrationsomkostninger. Vi forbeholder os endvidere ret til at anmode enhver kunde om at give tilstrækkelig dokumentation til, at vi efter vores absolutte skøn kan være sikre på kundens identitet før vi krediterer enhver bonus, free bets, risikofrie bets eller tilbud på deres konto. Eksempler på garanterede profitable bets er over 2.5 mål i en kamp pre-match og under 2.5 mål i live betting. Eller uafgjort pengene retur på hjemmeholdet før kampstart, og sejr til udeholdet på live betting.

Dette tilbud gælder indtil den 20. oktober 2018, kl. 13:30, og spillere skal tilmelde sig for at deltage i dette tilbud. Denne kampagne går under betegnelsen “4 Måls Bonus” og vil være tilgængelig på computer, mobil eller tablet, med mindre andet er nævnt. Hvis der mistænkes snyd eller svindel med bonussen, har Bethard alle rettigheder til at suspendere en konto, mens den undersøges. Bethard har ligeledes ret til at fjerne enhver bonus og eventuelle gevinster heraf.

Tilbuddet er alene gyldigt for indsatser placeret på kampen mellem Chelsea og Manchester United. Kampen spilles den 20. oktober 2018 kl. 13:30. Dette tilbud kan ikke benyttes sammen med andre tilbud, medmindre andet er nævnt. Det er kun danske spillere, der kan deltage i denne kampagne. Hvis du vælger at cashe-ud på dit første single bet på Live Odds med cash-ud funktionen, vil du ikke længere kunne deltage i dette væddemål.

Den maksimale bonusgevinst er på 2.500 kroner, og minimumindsatsen er 50 kr. Værdien af ekstragevinster i kampagnen er 25% af gevinster på det første væddemål placeret på kampen før kick-off i kampen mellem Chelsea og Manchester United. For at kvalificere sig til 4 eller flere mål skal spillere placere et væddemål før kampstart på markederne 1×2, Begge hold til at score eller begge som en double. Bemærk venligst at “Pre-match” betyder at væddemålet skal placeres, før kampen fløjtes i gang. Alle indsatser (før kampstart) skal være placeret og betalt for. Hvis du vinder på dit væddemål (1X2, Begge hold til at score eller begge) vil dine ekstragevinster blive krediteret din konto indenfor 24 timer efter kampen er afsluttet eller den efterfølgende mandag, hvis kampe spilles på en fredag, lørdag eller søndag.

Ekstragevinster skal gennemspilles indenfor 7 dage. Penge krediteret tæller som bonuspenge og skal gennemspilles 4 (fire) gange til minimum odds 1.50 før en udbetaling af gevinster kan foretages. Væddemål placeret i sportsbooken tæller først med i gennemspilningen efter at væddemålet er afgjort. Bliver et væddemål placeret mens bonussen gennemspilles, og det først afgøres efter bonussen er udløbet, vil potentielle gevinster heraf bliver annulleret.

Bethards generelle regler og vilkår gælder.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
Spillemyndigheden